Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
27.04.2025
niedziela
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś – podziękowania


Kapituła Konkursu Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś ze Stefanem Birkiem na czele pragnie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do organizacji tego wyjątkowego przedsięwzięcia:

Markowi Sawickiemu - Ministrowi Rolnictwa i Rozwoju Wsi za objęcie patronatu honorowego Konkursu Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś.
Tadeuszowi  Nalewajk - Wiceministrowi za obecność na uroczystej Gali Konkursu Kulinarnego Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś.

TVP1 programowi Kawa czy Herbata za medialne wsparcie Konkursu Kulinarnego. Dorocie Osman i Markowi Zającowi prezenterom TVP1 za profesjonalne poprowadzenie całej imprezy.

Zarządowi  OSSKiC za wsparcie merytoryczne i oddelegowanie Członków Zarządu do prac w Jury.

Lukaszowi  Kamińskiemu za profesjonalną obsługę fotograficzną i udostępnienie do publikacji zdjęć z imprezy w Pułtusku.

Wszystkim  zaproszonym  VIP-om: Agnieszka Świetliczna, Justyna Hofman – Wiśniewska, Marek Jezierski, Emilia Krakowska, Hanna Szymanderska, Andrzej Grabarczyk, Rafał Patyra, Kazimierz Idzik, Karolina Dobrowolska, Krzystof Dąbrowski.

Dyrekcji Domu Poloni w Pułtusku: Adam Bekisz – Dyrektor Naczelny, Krzysztof Lisiecki – Dyrektor Marketingu, Krzysztof Sutkowski – Szef Kuchni, Michał Kisiel – Kierownik Gastronomii.

Burmistrzowi Miasta i Gminy Pułtusk i Komendantowi Policji w Pułtusku.

Wszystkim ekipom, które podjęły wyzwanie i stawiły się do „walki” o miejsca na podium.

Członkom wszystkich składów Jury Konkursu za wkład pracy i postawę fair play.

Nadbużańskiej Orkiestrze Dętej za uświetnienie swoim występem Konkursu.

Klubowi Gold Wings of Poland za sportową postawę i wspólną zabawę.

Dyrektorom i Kadrze Pedagogicznej Szkół Gastronomicznych z całej Polski za przybycie na Konkurs.

null null

Technikum Hotelarskiemu im. Bolesława Prusa w Pułtusku za oddelegowanie młodzieży szkolnej do prac pomocniczych przy organizacji Konkursu Kuchnia Polskiej Wczoraj i Dziś. Podziękowania dla uczniów klasy II o kierunku - Technik Hotelarz: Joanna Grzelakowska, Natalia Wrońska, Magdalena Błaszkowska, Martyna Barszcz, Magdalena Kulesza, Wioleta Wąsowska, Justyna Prusinowska, Katarzyna Drobińska, Małgorzata Gorczyńska, Iwona Stępniewska, Piotr Kubaszewski.

Zespołowi  odpowiedzialnemu  za  ugotowanie  7100 litrów żurku: Tomasz  Gawarzyński – Unilever, Grzegorz  Birek - Szef De Partie Hotel Hilton, Jacek  Petryka – Unilever, Jacek Schliske - Szef Kuchni, Piotr  Szczygielski – Kuchmistrz.

Wszystkim  sponsorom  za  pomoc  materialną, techniczna  i  merytoryczną przy  przygotowaniach  i  realizacji  Konkursu:

Sponsor Główny i Współorganizator: Dom Polonii w Pułtusku – Stowarzyszenie "Wspólnota  Polska" Zamek w Pułtusku, Hotel *** , Restauracje, Centrum Konferencyjne, Rekreacja.

Sponsor  główny: SIMENS - Sprzęt AGD do kuchni

Sponsor  strategiczny: WITEK’S - Naczynia  stołowe, talerze i zastawa stołowa

Sponsorzy zwyczajni: Johnson  Diversey - Czystość w gastronomii, CEKO - Polskie sery, Limito - Delikatesowe dary morza, Orlemans - Mrożone warzywa i produkty warzywne, Farm  Frites - Frytki, Unilever - Rozwiązania dla gastronomii, Lazur - Producent serów i przetworów mlecznych, Ambasador - Komponenty dla cukiernictwa i piekarnictwa, Łowicz - Przetwory mleczne, Farutex - Mrożonki dla gastronomii, Swedeponic - Świeże zioła,  Debic - Naturalne komponenty dla gastronomii, Cheman - Uniformy, bielizna, hafciarnia dla gastronomii, Kotányi – Przyprawy,  Inter Europol - Piekarnia  Szwajcarska,  Pieczywo dla gastronomii, RM Gastro - Urządzenia gastronomiczne, Smoker - Urządzenia do obróbki termicznej, Broil King - Profesjonalne Grille, Agros Nova - Soki i napoje owocowe, Gronex - Świeże warzywa i owoce, Bonduelle - Mrożone warzywa i produkty warzywne, North  Coast - Produkty Delikatesowe,  Zbyszko - Warzywa i owoce, Skarby Leśne - Wszystko co pochodzi z leśnego runa, Dilmach - Herbaty gatunkowe, Meridon - Koncentraty soków najwyższej jakości, Provincja - Produkty z dziczyzny i runo leśne,  Nestle Ice Cream – Lody,  Akcent Catering - Pełny zakres usług cateringowych, Gold  Wings of  Poland - Klub motocyklistów na Hondach, Dino Team - Oprawa muzyczna i nagłośnienie, Prograf - Drukarnia cyfrowa, Prowellness - Fotele relaksacyjne, Orkiestra Dęta Nadbużańska z Wyszkowa, Hotel Lord.

Patronom  Medialnym: TVP-1 Program "Kawa czy Herbata", Menu Smakosza, Restaurator, Gastrona.pl, Papaja,pl, Kucharze.pl, Gastromaniak.dbv.pl.

BARDZO  DZIĘKUJEMY  I  ZAPRASZAMY ZA  ROK

Przez cały czas trwania konkursu prowadzona była kwesta na cel charytatywna, z której dochód przeznaczony został na rzecz Fundacji  Dzieci Żywionych Inaczej przy Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie Podczas Gali Diner przeprowadzona została aukcja dzieł sztuki wyczarowanych z owoców i warzyw przez Polską Grupę Carvingową.

Próba bicia Rekordu Guinessa w gotowaniu żurku ok. 7 100 litrów - 1 porcja sprzedawana była za symbolicznego 1zł. - dochód ze sprzedaży przeznaczono również na cele charytatywne ...

Zebrane środki finansowe protokolarnie przekazano na zakup mini-pomp. Z kwesty i aukcji zebranych zostało ponad 10 tyś. złotych.

WSZYSTKIM  DARCZYŃCOM - LUDZIOM  WIELKIEGO  SERCA BARDZO  SERDECZNIE  W IMIENIU  CHORYCH  I  POTRZEBUJĄCYCH  DZIECI - DZIĘKUJEMY !!!

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



"Specjalne podziękowanie "
(10.07.2009 - 00:26)  (Marek Rybacki Mistrz Polski w ...)
"DZIĘKUJEMY"
(11.07.2009 - 23:39)  (B.Motyka mama Piotrusia)
"konto"
(20.09.2009 - 23:06)  (a.)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000